Cum să vinzi sexul unui sceptic

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a gasi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala precum si. Evident, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de normal lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie https://gumroad.com/sharaptzbz/p/15-statistici-surprinzatoare-despre-rela-iile-cupluri ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine dati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

image

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este cu adevarat important sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care necesita o mare cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.